Regeren & innoveren op eigen erf

Woensdagavond 25 september om 20:00 uur en donderdag 26 september van 08:30 tot 17:30 is het tijd voor de 70e editie van de Agrarische Schouw in Joure. Deze editie staat in het teken van het thema ‘regeren & innoveren op eigen erf’. Met de komst van een nieuw kabinet en een nieuw hoofdlijnenakkoord, staat de vraag centraal: welke richting gaat de landbouw op en hoe kan de boer zijn eigen initiatief nemen?

Na de succesvolle editie in 2023, kijkt de organisatie met vertrouwen uit naar de 70e editie. “De Agrarische Schouw is dé plek waar waardevolle ideeën en kennis worden opgedaan,” zegt Ypke Bouwhuis, beursmanager van de Agrarische Schouw. “Hier spreken we allemaal de taal van de landbouw en delen we tips en oplossingen voor de uitdagingen die op ons pad komen.”

 

 

Voorzitterswissel en hoofdsponsors

Dit jaar markeert ook een belangrijke verandering in de organisatie van de Agrarische Schouw. Rutger van de Streek neemt het voorzitterschap over van Anne Lieuwes. De Agrarische Schouw wordt mede mogelijk gemaakt door hoofdsponsor Agrifirm en mediapartner Wefabric.

Binnenkort maken we meer bekend over de openingsavond & de sprekers die we mogen verwelkomen.

Dit vind je vast ook interessant