Mis niks van de Agrarische Schouw

Een veelzijdige mix van sprekers tijdens de openingsavond tot aan demonstraties van landbouwmachine en het weerzien van oude bekenden. Bekijk het programma en zorg dat je niets mist!


Het thema van de 70e editie van de Agrarische Schouw is: Regeren & innoveren op eigen erf

Woensdagavond 25 september, ’t Haske in Joure, gratis entree

Programma openingsavond

20:00 – 20:15
Inloop met koffie & koek
20:15 – 20:30
Officiële opening

Door de burgemeester van de Fyske Marren Fred Veenstra.

20:30 – 21:00
Avondvoorzitter & spreker Jan Arie Korevaar


Jan is biologisch melkveehouder & marketeer uit Alblasserwaard. Hij introduceert de sprekers en leidt de discussies met de sprekers en de aanwezigen in de zaal.

21:00 – 21:30
Interactieve presentatie van Lubbert van Dellen 


Van Dellen staat bekend om zijn diepgaande kennis van de agrarische markt en zijn vermogen om ondernemers te helpen bij het maken van weloverwogen keuzes in een steeds complexere omgeving. Zoals de impact van de mest- en stikstofregeling, duurzame bedrijfsvoering en financiële planning.

21:30 – 22:00
Lezing door Harm Wientjes

Wientjes staat bekend om zijn visie op innovatie en zijn vermogen om complexe agrarische vraagstukken aan te pakken, zoals mestbeheer en de impact van regelgeving op de sector

Uitgelichte

Sprekers

Harm Wientjes

Algemeen directeur DLV Advies

Zijn ambitie is om een bijdrage te leveren aan een rendabele en gezonde agrarische sector. Innovatievevraagstukken, financiële katalysators en acquireren van projectgelden vallen onder zijn dagelijkse werkzaamheden.

Lubbert van Dellen

Marktdirecteur Agro bij Flynth adviseurs en accountants 


Gespecialiseerd in de verdienmodellen van de bedrijven, begeleid veel bedrijfsoverdrachten en aankoop trajecten. Is niet alleen van de harde feiten, maar ook op de soft facts als samenwerking tussen vennoten even niet meer gaat.

Jan Arie Korevaar

Biologisch melkveehouder & marketeer uit Alblasserwaard

Hij betrekt het publiek en legt verbinding, confronteert met humor, is ad-rem en energiek, resultaatgericht, expressief en luistert. Hij is gericht op HOE doelen kunnen worden behaald. 

Dagprogramma

8.00 – 16.00
Agrarische Schouw

70e editie van de Agrarische Schouw 
in Park Heremstate in Joure